top of page
Arkitektens villa m bogreol i 2plan -God

Moderne varmt dansk design

ARK+

Moderne arkitekttegnet 2plans villa m stor terrasse og varme naturmaterialer

Vi skal have en kæmpe reol i stuen og 200 m2 med plads til hele familien både inde og ude. Det var nogle af de ønsker, som arkitekten skulle finde en elegant samlet løsning på i denne moderne elegante designvilla. Huset i 2 plan er i varme naturmaterialer med imødekommende overdækket indgangsparti og stor veranda/ træterrasse. På vestsiden af huset åbner grunden og villaen sig op mod en stor have, og en flot udsigt over mark og skov. En dobbelt carport med et stort opvarmet skur giver overdækket adgang til bryggers. På 3 sider af huset skaber en stor veranda/ træterrasse en glidende overgang mellem inde og ude, som f.eks. udnyttes til en lidt anderledes og imødekommende hovedindgang med et stort husnr. i stål som rækværk ud mod gaden.

Villaen har 5 værelser, lys stue med udsigt over landskab og have, overdækket indgangsparti og funktionelt køkken og alrum.

Principper for optimal udnyttelse og bæredygtighed:

En kompakt form, effektiv udnyttede m2 ogmaterialer med varme overflader.

Bygget i bæredygtige naturmaterialer i dæmpede farver får huset til at passe ind i landskabet.

Ventilationsanlæg med varmegenindvinding for optimal indeklima og genudnyttelse af varmen, som ellers ville forsvinde ud i vinterkulden.

bottom of page