top of page

ARK+

_Arkitekt ARK+ forslag til funkis villa i Herning -overdækket terrasse m stort vinduespart

Lys bæredygtig villa i Herning

Arkitekttegnet designvilla i varme bæredygtige naturmaterialer

Det arkitekttegnede hus i varme naturmaterialer har en glidende overgang mellem ude og inde. Villaen har en imødekommende ankomst via terrassen til en lys entré hvor der er et langt kig gennem huset. Villaen opleves som lyst & sammenhængende uden spild-m2 til unyttige gangarealer. Det åbne lyse alrum har et stort dybt rundt vindue, som samtidig fungerer som en slags alkove med udsigt over haven. Overalt er der varme bæredygtige naturmaterialer.

Moderne elegant designvilla er beliggende centralt i Herning og er optimeret for lys og familieliv. Villaen har 4 værelser incl. kontoret, som ligger i åben forbindelse med terrassen Det samme gør stue, alrum og et moderne funktionelt køkken.

 

Tagkonstruktion med stort tagudhæng giver maksimalt energi- og lysindfald om vinteren - uden overophedning om sommeren, hvor solen står højt, og udhænget beskytter også sydfacaden og det klimavenlige træværk.

Blandt andre klimavenlige løsninger kan nævnes: Solceller og opladning af batteri og elbil, ventilationsanlæg med varmegenindvinding for optimal indeklima og genudnyttelse af varmen i vinterkulden. + Opsamling af tagvand til havevanding osv. 

bottom of page