top of page
Villa i naturen m udsigt til flere sider

Moderne designluksus på landet

ARK+

Moderne designvilla med udsigt til flere sider.

Lys, luft og åbenhed i 2 etager:

Den moderne design-villa /landsted laves i varme naturmaterialer med imødekommende overdækket træterrasse, indgangsparti og altan. Huset er smukt beliggende på en grund med udsigt over landskabet til flere sider. Der laves en stor dobbelt garage og værksted ud til en forplads foran huset, som danner en imødekommende ankomst til huset.

Villaen har stue på 1.sal med udsigt over landskab og have. Herfra er der direkte adgang til en stor overdækket altangang, som fortsætter rundt på 3 sider af villaen. Trappeopgang og entré danner en "lysning" midt i huset, som man kan krydse via 2 gangbroer til hhv. kontor og soveværelse. Dette giver en unik oplevelse af åben forbindelse mellem de 2 etager. Fra entréen kommer man ind i et funktionelt køkken og alrum. Her er masser af plads - op mod 20 pers om langbordet og flere biler på gårdspladsen for enden af en stilfuld indkørsel til dette moderne elegante landsted.

Arkitektoniske principer og bæredygtighed:

Villaen fremstår som en kube i naturmaterialer med udsigt til flere sider. Indvendigt skærer lyset sig fra ovenlys og ned til køkkenet.

Super lavenergi, og optimal komfort.

Bygget i bæredygtige naturmaterialer i dæmpede farver får huset til at indfatte sig i landskabet.

Materialerne, kan demonteres, og bruges igen, hvis huset en dag skal ændres eller fjernes.

Villaen er optimeret for udnyttelse af dagslys.

Tagkonstruktion med stort tagudhæng beskytter facader og træværk og gør huset nærmest vedligeholdelsesfrit.

Ventilationsanlæg med varmegenindvinding for optimal indeklima og genudnyttelse af den varme, som ellers blot ville forsvinde ud i vinterkulden.

Opsamling af tagvand til havevanding, solcellepaneler osv. 

bottom of page