top of page

ARK+

Før-efter renovering og tilbygning m ny udsigt.jpg

Havudsigt ny stil og Ekstra plads

Elegant tagterrasse & tilbygning med flere niveauer

Arkitekttegnet tilføjelse til hus ved Fredericia giver et helt nyt udtryk og en unik oplevelse med havudsigt fra ny tagterrasse.

Få m2 men optimal udnyttelse:
Familien ønskede en opgradering af deres 90er typehus med en mindre udvidelse af stuen og en udfordring med at få bedre udsigt, hvor huset vendte den forkerte vej i forhold til vandet. Med den foreslåede ændring følger en fuldstændig opdatering af husets facader og der skabes en attraktiv udvidelse af stuen, som både bliver lys og imødekommende og hæves nogle trin for et kig ud over vandet.

Tilbygning og ombygning arkitektur-principper:

Villaen i Fredericia udvides med få m2, som giver en åben forbindelse til stuen og bringer masser af lys og luft ind i huset. Udvidelsen er bygget op omkring nogle enkle arkitektur-principper:

-Husets stil må gerne ændres radikalt, men skal opleves som et samlet hele, der kunne være bygget på én gang.

-Masser af lys og luft i opholdsrum og tilbygning med rumhøje vinduer giver rum der føles større end de  er og  giver et kig ved hjørnet mod havet.

-Tagkonstruktion med opadskrånende loft og ekstra vinduer giver masser af lysindfald og trækker lyset dybt ind i husets før mere mørke kroge.

-Det nye tag giver via en trappe på terrassen adgang til en træterrasse med lounge-område så man man udnytter den primære udsigts retning optimalt.

-Stuen får en spændende opdeling af opholdszoner på flere niveauer - Den gøres lysere og mere attraktiv med højere skrånende loft.

Tilbygning og tagterrasse giver familien ved Fredericia et helt andet hus og panoramaudsigt over vandet.

bottom of page