top of page

ARK+

hill.jpg

Innovativ tilbygning

på flere planer

Lille arkitekttegnet tilbygning giver et helt andet hus & ekstra funktioner

Få m2 men optimal udnyttelse:
Tilbygningen på den stejle grund i Århus er en mindre udvidelse af stuen og et depotrum i kælderen. Med denne ændring følger dog en fuldstændig ændring af husets og facadens udtryk. Funktionaliteten i husets primære opholdsrum ændres også radikalt, da der åbnes for kælderen, der både bliver lys og imødekommende, og skabes direkte adgang til en stor træterrasse i flere niveauer med indbygget skur og ekstra attraktivt område ud mod haven.

Tilbygningens arkitektur-principper:

Villaen i Århus udvides med få m2, som giver en åben forbindelse til kælderen og bringer masser af lys og luft ind i huset. Udvidelsen er bygget op omkring nogle enkle arkitektur-principper:

-Husets stil må gerne ændres radikalt, men skal opleves som et samlet hele, der kunne være bygget på én gang.

-Masser af lys og luft - opholdsrum med rumhøje vinduer både for lyset, energiens og udsigtens skyld. Det giver rum der føles større end de  er og  udsynet er vinklet omkring hjørnet, så man man udnytter den primære udsigts retning..​

-Tagkonstruktion med opadskrånende loft giver maksimalt lysindfald og trækker lyset dybt ind i husets mere mørke kroge.

-Terrænfald på grunden udnyttes til en stor alternativ træterrasse med integration af redskabsrum og forskellige opholdszoner på flere niveauer.

-Stue, køkkenalrum og aktivitetsrum i kælderen skaber på samme måde indenfor en spændende opdeling af opholdszoner på flere niveauer.

-Værelser og birum i kælderen gøres lysere og mere attraktive.

–NATURLIGE, BÆREDYGTIGE, ÅNDBARE MATERIALER MED SÅ FÅ KEMISKE TILSÆTNINGSSTOFFER SOM MULIGT

bottom of page