ARK+

Skjern Bykirke Forslag 3 m Lys og nyt al

Kirkedesign & elegant indretning

Innovativ kirkedesign & elegant arkitekttegnet indretning til både modene & bevaringsværdige rum

Kirkerne i danmark er et mix af Moderne elegant design og klassiske tidsløse bygninger, som ligger markant i by og landskab. De er udtryk, for vores evne til med dansk designtradition, ypperlig håndværk og en hvis portion kunstnerisk sans og snusfornuft at skabe design, som holder i mange generationer.

Som kirkearkitekt får jeg ganske ofte lov til at præge oplevelsen i de rum vi er omgivet af, når vi lytter, reflekterer og udfordres af nye eller tankevækkende tildragelser. Dette er et stort pivilegie, og det maner til besindighed og omtanke, når man som jeg skal komme med forslag til rum og interiør, som skal bruges i kirken. Jeg forsøger, at frembringe design med størst mulig holdbarhed & funktionalitet, som både kan skabe en hyggelig atmosfære og have et  udtryk, der passer godt med rummet, lyset og materialerne i bygningen. På den måde lykkedes det f.eks. at skabe nye elegante kirkelokaler i et gammelt råt slagteri.

Design og indretning for multihuse & kirke-projekter m arkitekttegnede møbler, alter, døbefond, knæfald og andre design-elementer. Her er et udvalg af  de designprojekter, som jeg har haft ansvaret for.

Som kirkearkitekt skaber jeg elegant design og indretning, som passer til kirkens rum & arkitektur. Kirkedesign med respekt, holdbarhed & bæredygtig fornuft finder du ved arkitektfirmaet ark+

Olieret_egetræ_og_rustfrit_stål_i_elegan