top of page

ARK+

Lys lavenergi-villa ved Middelfart

Moderne designvilla i varme naturmaterialer optimeret for lys og udsigt over Lillebælt.

Moderne elegant designvilla i varme naturmaterialer med imødekommende åbent indgangsparti. Huset får en smuk beliggenhed ved Fredericia / Middelfart og er optimeret for lys og udsigt over Lillebælt. Carporten afskærmer mod indblik, men hindre ikke udsigt over vandet, som især kan nydes fra tagterrasse og 1. sal. Villaen har 4 værelser incl. kontoret, som ligger i åben forbindelse med stue og moderne funktionelt køkken. Alle opholdsrum og et stort højloftet badeværelse er med udsigt og strejflys, som falder lang ind i rummet, og gør det lyst og venligt.

Super lavenergihus ved Fredericia / Middelfart er bygget op omkring nogle enkle principper og drømme om optimal udnyttelse:

Super lavenergi-villa bygget i bæredygtige og vedligeholdelsesfrie Naturmaterialer. Villaen er optimeret for udnyttelse af dagslys og passiv solvarme sammen med udsigten over Lillebælt, og mulighed for solceller og Tesla Powerwall til at drive elbilen.

Alle opholdsrum har ekstra loftshøjde og rumhøje vinduer mod udsigten. Det giver rum der føles større end de  er og vinkler udsynet, så man ikke ser lige over mod nabohusets stue eller ind i en hæk.

Tagkonstruktion med stort tagudhæng giver maksimalt energi- og lysindfald om vinteren - ikke om sommeren, hvor solen står højt, og beskytter facader og træværk.

Ventilationsanlæg med varmegenindvinding for optimal indeklima og genudnyttelse af den varmen i vinterkulden.

Opsamling af tagvand til havevanding osv. 

bottom of page