ARK

Opening in the school

Bright functional multi-square provides new opportunities for collaboration

A room for collaboration with new opportunities & high ceilings. Modern elegant extension and rebuilding creates a clearing in the middle of the school's forest of mixed buildings. With a large window from floor to ceiling an open connection is created between the multi-functional square and the outdoor patio & stream. The room's large windows also provide views of forest and parkland, and light is brought far into the room and make it welcoming and friendly.

A clearing in the school
A clearing in the school

Modern elegant extension and rebuilding creates a clearing in the middle of the school's forest of mixed buildings.

press to zoom
Light is brought far into the room.
Light is brought far into the room.

The school's new large windows also provide views of forest and parkland, and light is brought far into the room.

press to zoom
Overall plan for the school
Overall plan for the school

A space for collaboration with new opportunities creates a clearing in the middle of the school's forest of mixed buildings. An open connection is created between the multi-functional square and the outdoor patio, park & stream.

press to zoom