top of page

ARK+

Forslag_til_bedre_attraktive_Lejligheder

Arkitekttegnede lejligheder i Århus.

Forslag til gode attraktive lejligheder i Århus.

Havudsigt & Optimal udnyttelse

Ud fra bygherrens krav og ønsker er hér lavet et forslag til gode attraktive arkitekttegnede lejligheder i Århus med udsigt over hav & landskab. optimalt udnyttede arealer, men disponeret, så det tiltaler de rette målgrupper, som som gerne vil give lidt ekstra for at få en ny moderne lejlighed, der virker luftig, lys og imødekommende. 

Lejlighederne er alle placeret, så de får store vinduer ud mod et udendørs opholdareal mod sydøst, hvor der er udsigt over landskabet, og længst væk Århus-bugten. 

Tagudhænget beskytter facader og træværk, men giver også et flot lysindfald.

-Terrænfald på grunden udnyttes til et ekstra stort udlejningslokale i parterreplan, som udover de nødvendige kælderrum og cykler evt. også kan udnyttes til fester og sammenkomster. Lejlighedernes værelser og birum har den optimale størelse og stue, køkkenalrum står i åben forbindelse, så de er nemmere at indrette. installations-kerner og bad kan evt. placeres, så de kan udskiftes med kran.

Desuden er der tænkt flere ting ind i projektet, som bare er alm. sund fornuft:

–NATURLIGE, BÆREDYGTIGE, ÅNDBARE MATERIALER MED SÅ FÅ KEMISKE TILSÆTNINGSSTOFFER SOM MULIGT BÅDE FOR AT SKABE DET BEDST MULIGE INDEKLIMA OG DEN BEDSTE HOLDBARHED.

–SÅ RELATIVT VEDLIGEHOLDELSESFRIE OVERFLADER SOM MULIGT.

–HANDICAPVENLIGE OG ÆLDREVENLIGE LØSNINGER

bottom of page