top of page

ARK+

Bæredygtig arkitekt-villa i København- m klimavenlig design og smukke naturmaterialer (7).

Bæredygtig Villa -  i København

Bæredygtig arkitekt-villa i København i klimavenlig design & naturmaterialer

Klimavenlig arkitektur med ​optimal udnyttelse

Familien i huset ønskede en bæredygtig arkitektvilla i København med klimavenligt design og smukke naturmaterialer, en stor terrasse, god loftshøjde og masser af varmt træ. 3 udvalgte steder skabes en moderne arkitekttegnet udgave af en alkove med lækre bløde hynder i vindueskarmen, både for udsigten og for hyggens skyld. Et lyst, rummeligt multifunktionelt hus med plads til børn og arbejde. Den højloftede stue får beklædning med trælameller, som optimerer akustikken og er smukke at se på med det naturlige træs varme og mønster.

Gennemgående er der valgt naturmaterialer, der ikke kræver for meget forarbejdning og overfladebehandling. De holder ofte også bedre og har en naturlig varieret overflade, som patinere pænt og ikke så nemt ser slidt og beskidt ud.

Mange Naturmaterialer som træ og natursten er i sig selv små kunstværker med hvert sit unikke mønster hvor øjet kan gå på opdagelse. 

Træ har også den fordel, at det udover at være et rart og varmt materiale også kan oplagre og dermed binde co2.

 Alle disse ting har vi prøvet at tænke sammen til at få den mest optimale løsning, som både er funktionel, smuk og grøn på den elegante måde.

Arkitektur-principper:

optimal udnyttelse af hver m2 og behagelige rum at opholde sig i, både mht. lys, materialer, rummelighed og udsyn.

- Masser af lys og luft på trods af smal grund. Alle opholdsrum har rumhøje vinduer både for lyset, energiens og udsigtens skyld. Det giver rum der føles større end de  er og indrammer udsynet.

- Hygge via gode bæredygtige naturmaterialer, smukke lysindfald og berøringsvenlige overflader med sans for detaljer.

bottom of page