top of page

ARK

Hover IF får et flot vartegn

Vejle Amts Folkeblad

 15.11.2015  - Af Torben Juhler      toju@vafo.dk

 

Fodboldspillerne i Hover IF går bedre tider i møde. De trange og slidte omklædningsrum skiftes efter mange års venten ud med nye og større faciliteter i et nyopført klubhus, som ikke ligner ret mange andre klubhuse i kongeriget. 

Tirsdag skrev bygherren Vejle Kommune kontrakt med byggefirmaet Stenhøjgaard. Løsning-firmaet bliver totalentreprenør på projektet, som var sendt i omvendt udbud. 
Det vil sige, at prisen på 5,3 millioner kroner lå fast, og så skulle de forskellige byggefirmaer give deres bud på, hvad kommunen kunne få for pengene. 

Og det runde byggeri, der er tegnet af Lars Skinhøj, vækker begejstring både i klubben og kommunen. 

- Vi havde en grænse på mindst 450-480 kvadratmeter, hvis alle vores behov skulle med. Nu får vi et byggeri på 430 kvadratmeter. Alligevel er det lykkedes at indfri vores ønsker, og det med et byggeri, der er utroligt flot at se på. Jeg synes, vi får meget for pengene, og det er slet ikke blevet det traditionelle byggeri, vi troede, der kun var penge til. Man laver et vartegn for Hover IF, siger Erik Hegård Nielsen, der sidder med i klubhusets styregruppe og i Hover IF’s fodboldudvalg.

bottom of page