top of page

ARK

Hover IF får et flot vartegn

Vejle Amts Folkeblad

 15.11.2015  - Af Torben Juhler      toju@vafo.dk

 

Fodboldspillerne i Hover IF går bedre tider i møde. De trange og slidte omklædningsrum skiftes efter mange års venten ud med nye og større faciliteter i et nyopført klubhus, som ikke ligner ret mange andre klubhuse i kongeriget. 

Tirsdag skrev bygherren Vejle Kommune kontrakt med byggefirmaet Stenhøjgaard. Løsning-firmaet bliver totalentreprenør på projektet, som var sendt i omvendt udbud. 
Det vil sige, at prisen på 5,3 millioner kroner lå fast, og så skulle de forskellige byggefirmaer give deres bud på, hvad kommunen kunne få for pengene. 

Og det runde byggeri, der er tegnet af Lars Skinhøj, vækker begejstring både i klubben og kommunen. 

- Vi havde en grænse på mindst 450-480 kvadratmeter, hvis alle vores behov skulle med. Nu får vi et byggeri på 430 kvadratmeter. Alligevel er det lykkedes at indfri vores ønsker, og det med et byggeri, der er utroligt flot at se på. Jeg synes, vi får meget for pengene, og det er slet ikke blevet det traditionelle byggeri, vi troede, der kun var penge til. Man laver et vartegn for Hover IF, siger Erik Hegård Nielsen, der sidder med i klubhusets styregruppe og i Hover IF’s fodboldudvalg.

Arkitekttegnet hus
Arkitekttegnet hus

Bygningen er udført med store vinduespartier og karakteristiske udvendige skærmvægge som indrammer og retter blikket ud mod kampbanerne og træningsbanerne. Idéen med skærmvæggene er at skabe en unik og smuk bygning.

press to zoom
Hover ny klubhus
Hover ny klubhus

Dagens Byggeri skrev: Et opsigtsvækkende design, der unikt indpasser bygningen til formålet og omgivelserne! En åben, lys og funktionel bygning med størst mulig udsyn til fodboldbanerne. Det skal være et sted, hvor man har lyst til at hænge ud.

press to zoom
klubhus med liv og lys
klubhus med liv og lys

Idéen med skærmvæggene er at skabe en unik og smuk bygning samt tilføje ekstra gode muligheder for ophold i læ, når man befinder sig på den overdækkede terrasse ude foran opholdsrummet. Samtidig er der 360 graders udsyn over anlægget fra tagterrassen, hvor fans kan hylde deres lokale spillere.

press to zoom
bottom of page