ARK

Tilbygning på 90er villa skaber ekstra g

Villa med ekstra rum både inde & ude

Hvid villa med ekstra plads til børn og design-drømme

Arkitektur med merværdi og ​optimal udnyttelse

Familien i huset ønskede mere plads, men fik så meget mere. Tilbygning på villa fra ca. år 2000 skaber ekstra gode rum både inde og ude på terrassen. Den store loftshøjde på de nye værelser udnyttes til en hems, hvor børnene kan sidde i en hyggekrog og f.eks. læse eller kigge ud over den smukke udsigt over skov og bølgende marker. To udvalgte steder skabes en moderne arkitekttegnet udgave af en karnap med lækre bløde hynder i vindueskarmen, både for udsigten og for hyggens skyld. Et lyst, rummeligt multifunktionsrum med plads til lektielæsning, pladskrævende lege osv. skaber overgangen til den eksisterende villa. Den højloftede stue får tilføjet beklædning med trælameller, som forbedre akustikken og er smukke at se på med det naturlige træs varme og mønster.

Arkitektur-principper:

- Designmæssig helhed - Huset skal efter tilbygning og renovering fremstå som én moderne arkitekttegnet villa, som kunne være bygget med dette design fra begyndelsen.

optimal udnyttelse af hver m2 og behagelige rum at opholde sig i, både mht. lys, materialer, rummelighed og udsyn.

- Regulering af temperatur via design - med mobile skodder ved store vest- og sydvendte vinduer. Dette stopper varmen før den når ind i huset.

- Masser af lys og luft. Alle opholdsrum har rumhøje vinduer både for lyset, energiens og udsigtens skyld. Det giver rum der føles større end de  er og indrammer udsynet.

- Hygge via gode bæredygtige naturmaterialer, smukke lysindfald og berøringsvenlige overflader med sans for detaljer.