top of page

ARK

Nyt unikt klubhus til Hover IF i Vejle.

Dagens Byggeri


BYGGERI & ARKITEKTUR
Energi & Renovering  -  ARKITEKTUR | 19.11.15 | 11:25 - Torben Jastram

Et opsigtsvækkende design, der unikt indpasser bygningen til formålet og omgivelserne! Hovedidéen med Hovers nye klubhus er at skabe en åben, lys og funktionel bygning med størst mulig udsyn til fodboldbanerne. Det skal være et sted, hvor man har lyst til at hænge ud.

Bygningen er udført med store vinduespartier og karakteristiske udvendige skærmvægge som indrammer og retter blikket ud mod kampbanerne og træningsbanerne.

Idéen med skærmvæggene er at skabe en unik og smuk bygning samt tilføje ekstra gode muligheder for ophold i læ, når man befinder sig på den overdækkede terrasse ude foran opholdsrummet. Samtidig er der 360 graders udsyn over anlægget fra tagterrassen, hvor fans kan hylde deres lokale spillere.

Bygningsbeklædningen bliver flot naturmateriale af lærketræ. Formen er ellipse formet og giver dermed en hel unik bygning, hvor design og funktionalitet mødes i bedste fællesskab.

Hover IF's klubhus er tegnet af Constructas A/S arkitekt Lars Skinhøj. Totalentreprenør: på opgaven bliver Stenhøjgaard Tømrer- og Byggefirma i Løsning.

Bygningen står klar til brug til sommeren 2016.

bottom of page